Systemen

Slimme oplossingen voor optimale IT-systemen

Visionit Systems levert, optimaliseert en onderhoudt uw digitale activa. Wij zorgen ervoor dat u volledige grip heeft op uw IT infrastructuur en dat deze aansluit op de behoeftes van uw organisatie. Door een hoog “in-house” kennisniveau zijn onze experts in staat om ook complexe IT vraagstukken optimaal in te vullen.


Clouddiensten

Onafhankelijk werken, ongeacht plaats, tijd of device. Uw infrastructuur en bestanden op een centrale locatie, veilig in de cloud.

Hardware

Wij adviseren, implementeren en onderhouden uw mobiele devices, PC’s, servers en netwerk infrastructuur.

Workspaces

Wij leveren on-premise, cloud en virtuele managed werkplekken zodat uw medewerkers altijd productief zijn. Samen met u kijken we welke doelen u wilt behalen en hoe de werkplekken het beste aansluiten op uw organisatie.

Security & Backups

Onze experts analyseren en verbeteren uw cybersecurity. Altijd een backup van uw digitale omgeving en apparaten. Door onze slimme backupdiensten in combinatie met de juiste strategie zorgen we er samen voor dat u in geval van calamiteiten zo snel mogelijk weer productief kan zijn.

Netwerken & Connectiviteit

Uw lokale en buitenverbindingen altijd optimaal,veilig, en snel. Volgens de laatste industriestandaarden.

Full Service

Het Next-Gen monitoring systeem van Visionit controleert uw backups, detecteert afwijkingen en geeft u volledige inzichten in performance, cybersecurity en device management. Met een Visionit SLA bent u 24/7 verzekert van specialistische support.

Mobile Device Management

Centralized management of all your IT assets with Microsoft InTune and Azure AD. By partnering with Microsoft, Visionit delivers advanced mobile device management technologies.

Wij leveren en beheren op maat gemaakte werkplekken van A tot Z. Dit kan zowel op afroep als voor een vast bedrag per maand. Door slimme MDM (mobile device management) technieken zorgen wij ervoor dat uw medewerkers altijd productief kunnen blijven, en u snel kunt op- en afschalen.


Consultancy & Advies

Wij zijn uw sparringspartner voor al uw IT en IoT gerelateerde vraagstukken. Door ons hoge “in-house” kennisniveau kunnen wij u optimaal van dienst zijn zonder afhankelijk te zijn van derde partijen.

Door uw organisatie en haar behoeftes te begrijpen implementeren wij digitale oplossingen die waarde toevoegen op uw bedrijfsproces.

Office 365 & Teams

Uw zakelijke bestanden altijd beschikbaar, met op maat gemaakte toegangs- en veiligheidsregels. Vereenvoudig communicatie en samenwerken tussen uw medewerkers met Microsoft Teams en verhoog productiviteit.

Kantoorautomatisering

Optimaliseer uw interne processen en kantoorautomatisering. Onze slimme en innovatieve oplossingen maken enterprise technologie beschikbaar voor iedere IT infrastructuur.

Service Desk

Het Next-Gen monitoring systeem van Visionit controleert uw backups, detecteert afwijkingen en geeft u volledige inzichten in performance, cybersecurity en device management. Met een Visionit SLA bent u 24/7 verzekert van specialistische support. Wij zijn uw one-stop-shop.

Tailor Made

Wij hebben uitgebreide expertise in-house op het gebied van IT, IoT en Industriële omgevingen waarmee we oplossingen leveren die naadloos integreren in uw organisatie.

Een selectie van onze partners, leverancies en technologies

Marktleiders die ons ondersteunen in het leveren van de beste oplossing voor uw organisatie.