Systemen

Infrastructuur, Apparatuur, Werkplekken, Data & Veiligheid

Visionit levert, optimaliseert en onderhoudt uw digitale activa. Wij leveren een compleet pakket aan IT en IoT diensten en zijn uw one-stop-shop voor digitale vraagstukken. Zowel in de cloud als on-premise. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw organisatie klaar is voor de toekomst en uw IT met u mee groeit. Hieronder vindt u een beknopt overzicht van wat wij kunnen en wat wij doen. Heeft u vragen?


Cloud

Microsoft 365, Azure, AWS, VisionCloud

Met onze cloudoplossingen heeft u altijd veilig toegang tot uw bedrijfsresources. Wij zijn merk onafhankelijk en kiezen altijd de oplossing die het beste aansluit bij uw behoeftes.

On-premise

HPE, VMWare, Windows, Linux, Cisco

On-premise en hybride IT-infrastructuren afgestemd op uw organisatie. Wij implementeren en beheren uw (virtuele) servers en leveren zowel Windows als Linux based oplossingen.

Workspaces

Mobiele devices, Workstations, Remote Desktop oplossingen

Visionit levert diverse werkplek-oplossingen afhankelijk van uw behoeftes. Wij leveren laptops, werkstations, (virtuele) Remote Desktop oplossingen. Uitgangspunt is gebruikersgemak, zonder concessies te doen op veiligheid of schaalbaarheid.

Security

Firewall, Veeam, Azure ATP, Compliance, Privacy

Onze ervaring stelt ons in staat om enterprise-grade beveiligings- en back-upoplossingen te leveren aan MKB-bedrijven, zonder hoge (licentie)kosten. Onze experts analyseren en verbeteren continu uw digitale veiligheid.

Network & WiFi

HPE, Aruba, Cisco, Ubiquiti, VPN, Remote Access

Onze netwerk-engineers leveren hoogwaardige bekabelde en draadloze infrastructuren en zorgen ervoor dat u en uw organisatie altijd veilig verbonden is. Van home-office WiFi tot complexe multi-locatie netwerk, VPN- en Roaming WiFi-oplossingen. En alles daartussenin.

Service & Support

Helpdesk, support, monitoring, updates

Met een Visionit Service Level Agreement staat onze 24/7 servicedesk altijd stand-by om u premium service en ondersteuning te bieden. Ons Next-Gen monitoringsysteem controleert uw back-ups, detecteert afwijkingen en geeft u gedetailleerd inzicht in prestaties, beveiliging en toegang.

Wij verbinden uw kantoren, infrastructuren en on-site equipment

Voor internationale bedrijven is het van cruciaal belang om onderling veilig en efficient resources, bestanden en andere informatie uit te kunnen wisselen.

Ons team heeft een bewezen track record in het verbinden van internationale kantoren, on-site installaties en afdelingen. We combineren onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van beschikbare technologieën om enterprise-grade oplossingen beschikbaar te maken voor MKB-prijzen.


Consultancy, advies en strategie

Wij combineren onze uitgebreide ervaring en kennis van de nieuwste commerciële IT- en informatietechnologieën in combinatie met ‘open-source’-technologie. Hierdoor zijn wij in staat MKB bedrijven voorzien van “Enterprise Level” advies en technologie zonder dure implementaties of torenhoge kosten.

Door uw organisatie en haar behoeftes te begrijpen implementeren wij digitale oplossingen die waarde toevoegen op uw bedrijfsproces.

Office 365 & Teams

Uw zakelijke bestanden altijd beschikbaar, met op maat gemaakte toegangs- en veiligheidsregels. Vereenvoudig communicatie en samenwerken tussen uw medewerkers met Microsoft Teams en verhoog productiviteit.

Kantoorautomatisering

Optimaliseer uw interne processen en kantoorautomatisering. Onze slimme en innovatieve oplossingen maken enterprise technologie beschikbaar voor iedere IT infrastructuur.

Service Desk

Het Next-Gen monitoring systeem van Visionit controleert uw backups, detecteert afwijkingen en geeft u volledige inzichten in performance, cybersecurity en device management. Met een Visionit SLA bent u 24/7 verzekert van specialistische support. Wij zijn uw one-stop-shop.

Tailor Made

Wij hebben uitgebreide expertise in-house op het gebied van IT, IoT en Industriële omgevingen waarmee we oplossingen leveren die naadloos integreren in uw organisatie.

Een selectie van onze partners, leverancies en technologies

Marktleiders die ons ondersteunen in het leveren van de beste oplossing voor uw organisatie.