Service & Support

Blijf up-to-date, efficient en veilig met Visionit

De digitale wereld is continu in beweging. Dit biedt steeds weer nieuwe mogelijkheden en kansen om het verschil te maken, maar zorgt ook voor een toename in complexiteit en risico’s. Met cyberaanvallen, versleutelende malware en spamaanvallen liggen er genoeg bedreigingen op de loer. Meer dan ooit heeft uw organisatie een betrouwbare IT-partner nodig die u beschermt en u helpt uw digitale behoeftes en vraagstukken in te vullen. Met een Visionit Service Level Agreement minimaliseert u digitale risico’s en is uw organisatie verzekerd van een tailor-made totaaloplossing die uw organisatie optimaal beveiligd en ontzorgd. Van kleine tot grote organisaties.


Visionit Servicedesk:

  • Pro-actieve Next-Gen monitoring
  • State of the art firewall & security technologie
  • Periodiek operationele, tactische & strategische verslaglegging van uw IT
  • 24/7 technisch & end-user support
  • Activa & configuratiebeheer

Premium Support

One-stop-shop servicedesk voor end-user en technische support. 24/7. Onze professionals houden uw medewerkers productief. Wij leveren support aan derde partijen (software leveranciers, internet providers, etc) zodat u zich kunt blijven focussen op uw core business.

Pro-actieve Monitoring

Ons slimme Next-Gen monitoring systeem monitort uw servers, oplossingen, applicaties en apparaten. Het interactieve systeem detecteert afwijkingen, controleert uw backups en zorgt er voor dat uw digitale infrastructuur veilig is en blijft.

Activa Beheer

Wij administreren uw apparaten, licenties en configuraties zodat u altijd een up-to-date overzicht heeft van uw digitale inventaris, en hoe deze is geconfigureerd.

Rapportage & Strategie

Baseer uw IT beslissingen op feiten, onderbouwd met data. Met onze periodieke rapportages maakt u altijd de juiste keuze. Iedere maand ontvang u een operationeel rapport. Per kwartaal wordt een tactisch overleg gepland waarin wij u bijpraten over de afgelopen periode. Eens per jaar is er een strategisch overleg waarin het digitale jaarplan voor het komende jaar wordt besproken.

Neem nu contact met ons op!

Ben u overtuigd? Heeft u vragen? Graag bespreken wij met u wat Visionit kan doen om ook uw digitale infrastructuur te verbeteren, beveiligen en optimaliseren! Neem vandaag nog contact met ons op voor een kosteloze audit!