Over Ons

Welkom bij Visionit Systems

Wij zijn een technologieprovider gespecialiseerd in slimme IT en IoT oplossingen. Wij zijn uw optmistische, realistische en innovatieve technologie en serviceprovider voor al uw digitale zaken. Samen zorgen wij ervoor dat uw organisatie de juiste keuzes maakt in het digitale tijdperk.

ONZE MISSIE

Wij ontzorgen u met slimme IT en IoT oplossingen die waarde toevoegen aan uw business. Veilig, betrouwbaar, flexibel en innovatief.

ONZE VISIE

Ervaring en kennis zijn essentieel om de juiste keuzes te maken in het digitale tijdperk, waarin voor ieder mogelijk probleem honderden oplossingen zijn. Onze partnerships zijn niet gedreven door commerciële targets of incentives van derden. Wij zijn onafhankelijk en daar zijn wij trots op.

WAAROM VISIONIT

Een hoog intern kennisniveau, ervaren technische experts en passie voor ons vak. Wij zijn niet afhankelijk van derde partijen voor ondersteuning of het leveren van technische supporten. Hierdoor zijn wij in staat om u optimaal van dienst te zijn en snel te schakelen.

Systemen

Innovaties

Industrial IoT

Monitoring & Support

Full Service

Wij zijn een full-service technologie provider die altijd voor u klaar staat.

Wij bieden op maat gemaakte SLA’s waarmee u altijd verzekert bent van de beste support. Wij onderhouden uw omgeving en activa proactief. Ons slimme monitoring systeem geeft u een volledig inzicht in uw digitale infrastructuur.

Onze Technologie

Wij implementeren technologie volgens de laatste industriestandaarden en via een uitgebreid netwerk van partners, leverancier en marktleiders.