Innovaties

Maak gebruik van onze slimme innovaties om uw organisatie te optimaliseren

Visionit helpt uw organisatie om op een duurzame manier te innoveren.

Wij bieden een breed scala aan slimme oplossingen om optimale datastructuren en processen binnen uw organisatie inzichtelijk te maken en te optimaliseren. Of het nu gaat om export data uit een ERP systeem  of om data uit industriële machines.

Our innovations range from custom software applications up until gathering and processing big data into a flexible management tool to gain new insights in performance and cost structure. Our experts can link and integrate your subsystems like ERP, production and technical performance.

Software Ontwikkeling

Automatiseer en optimaliseer uw administratie en bestandsbeheer. Wij optimaliseren en borgen uw workflow in een geautomatiseerde software applicatie die volledig kan worden geintegreerd in uw bestaande systemen.

Mobiele Apps

Slimme & intuitieve mobiele apps die uw organisatie verder helpen. Voor Windows 10, iOS of Android. Smartphone, tablet en desktop.

Business Intelligence

Slimme BI oplossingen gebaseerd op bewezen technologie. Krijg dieper inzicht in kosten, productie, prestaties en besparingen met onze business intelligence oplossingen, op maat voor uw organisatie.

Geautomatiseerde Rapportages

Maak slim gebruik van uw data en automatiseer uw rapportages. Gebruik triggers en alarmen om uw rapportage workflow te automatiseren. Informeer het management en technisch personeel automatisch in het geval van calamiteiten. Onze experts helpen u op weg en bieden een totaaloplossing.

Single Sign-On

Centraal toegangsbeheer gebaseerd op groeplidmaadschap en rollen. Één set credentials per medewerkers voor toegang tot bedrijfsresources. Volledig grip op toegang, zonder algemeen bekende WiFi sleutels of wachtwoorden.

Smart Threat Protection

Gebaseerd op bewezen technologie van marktleiders in Cybersecurity. Slimme veiligheids- en High Avaliability oplossingen van Visionit minimaliseren het risico op downtime en datalekken. Geschik vanaf klein-MKB tot grote organisaties.

Data Management

Slimme oplossingen op uw data te verzamelen, verifieren en structureren. Zo krijgt uw integere en betrouwbare inzichten op de meest efficiente manier.Smart solutions to collect, verify and structure data to get reliable insights in an efficient way.

Inzicht in stroomverbruik

Krijg diepgaand inzicht in energieverbruik, kosten, besparingen en prestaties Zowel historisch als realtime. Ons VisionIntelligence platform is geschikt voor ieder gangbaar industrieel protocol, API of poort, dus geen dure herimplementatie van uw deelsystemen nodig.

Industriële automatisering

Wij bieden slimme industriële automatiseringsoplossingen, vanaf een enkele sensor tot volledige IIoT ecosystemen. Kijk op onze I0T pagina’s voor meer informatie!
0
+
Sensoren geinstalleerd
0
+
Tickets Beantwoord
0
+
Installaties Gemonitored
0
%
Uptime

Software & App Development

Slimme digitale oplossingen voor complexe problemen. Gebaseerd op de laatste industriestandaarden.

Gebruik slimme software en mobiele apps om efficiency te verhogen en complexe processen te optimaliseren. Op maat gemaakt voor uw organisatie.

Smart Access Solutions

Maak toegang tot uw bedrijfsresources en / of installaties mogelijk, zelf vanaf moeilijk bereikbare locaties. Op basis van de requirements van uw organisatie geven onze experts de oplossing vorm.

Wij hebben jarenlange ervaring in het uitwerpen, implementeren en onderhouden van remote verbindingen en VPN oplossingen. Variërend van kantoorcomplexen in Singapore tot en met afgelegen locaties in Ethiopië en Indonesië.

Consultancy

Samen zorgen wij ervoor dat uw organisatie de juiste keuzes maakt in het digitale tijdperk.

Onze experts helpen u met het maken van de juiste keuzes in het digitale tijdperk. Door brede kennis van oplossingen in de markt en het begrijpen van uw processen zorgen we er voor dat uw business optimaal gebruik maakt van de beschikbare oplossingen en technieken in het IT landschap. Zit de ideale oplossing er niet bij? Dan ontwikkelen we deze samen met u!

Neem vandaag nog contact op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen!

Maak gebruik van onze expertise en innovaties om uw business naar een hoger niveau te tillen!