Innovaties

Maak gebruik van onze slimme innovaties om uw organisatie te optimaliseren

Visionit helpt uw organisatie om op een duurzame manier te innoveren.

Wij bieden een breed scala aan slimme oplossingen om optimale datastructuren en processen binnen uw organisatie inzichtelijk te maken en te optimaliseren. Of het nu gaat om export data uit een ERP systeem  of om data uit industriële machines.

Onze experts zijn goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het digitale domein. Hierdoor zijn wij in staat om altijd de juiste oplossing in de markt te vinden en de implementatie van A tot Z te verzorgen. Ook kunnen wij uw bestaande systemen koppelen om zo uw workflow te optimaliseren.

Software Development

Wij ontwikkelen web-apps, mobiele apps, big data applicaties en optimaliseren uw bestaande software.

Upgrading existing software

Uw bestaande applicaties refurbishen en optimaliseren kan voordeliger en beter zijn dan bouwen van een volledig nieuwe app. Wij optimaliseren uw bestaande software zodat deze weer jaren mee kan.

Business Intelligence

Slimme BI oplossingen gebaseerd op bewezen technologie. Krijg dieper inzicht in kosten, productie, prestaties en besparingen.

Internet of Things

Wij leveren een breed scala aan IoT oplossingen om uw technische organisatie meer inzichten te geven in uw assets, machines en installaties. Wij hebben vele succesvolle IoT projecten opgeleverd in o.a. de maritieme, industriele en energiesector.

Single Sign-On

Centraal toegangsbeheer gebaseerd op groeplidmaadschap en rollen. Één set credentials per medewerkers voor toegang tot bedrijfsresources. Volledig grip op toegang, zonder algemeen bekende WiFi sleutels of wachtwoorden.

Smart Threat Protection

Gebaseerd op bewezen technologie van marktleiders in Cybersecurity. Slimme veiligheids- en High Avaliability oplossingen van Visionit minimalizeren het risico op downtime en datalekken. Geschik vanaf klein-MKB tot grote organisaties.
0
+
Sensoren geinstalleerd
0
+
Tickets Beantwoord
0
+
Installaties Gemonitored
0
%
Uptime

Delta Digital

Onze alles-in-één IoT en Big-Data oplossing voor realtime en historische data verzameling, opslag en visualisatie. Geen oneindige implementaties, maatwerksoftware of complexe licentiemodellen. Standaard heeft u toegang tot alles wat ons platform te bieden heeft en u betaalt alleen voor wat u verbruikt.

Ons platform kan gegevens van elke machine of interface ophalen en visualiseren. Enkele voorbeelden zijn pompen, generatoren, motoren, batterijen, schepen, technische installaties en productiemachines. Klik hier voor meer informatie over Delta Digital.

Smart Access Solutions

Verleen toegang tot uw bedrijfsresources op afstand. Wij maken uw bedrijfsresources toegankelijk vanaf  de meest afgelegen locaties op een veilige en verantwoorde manier, zonder in te leveren op gebruikersgemak.

Wij hebben ruime ervaring met het ontwerpen, implementeren en onderhouden van slimme remote toegang oplossingen waar ook ter wereld, van drukke kantoorlocaties in Amsterdam en Singapore tot en met afgelegen sites in Ethiopië en Indonesië.

Software & App Development

Slimme digitale oplossingen voor complexe problemen. Gebaseerd op de laatste industriestandaarden.

Gebruik slimme software en mobiele apps om efficiency te verhogen en complexe processen te optimaliseren. Op maat gemaakt voor uw organisatie.

Neem vandaag nog contact op met Visionit om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen!

Use our innovations to bring your business to the next level