Over Ons

Wij zijn Visionit, Wij OntzorgenOntwerpenImplementerenOnderhoudenInnoverenAdviseren

Wij zijn een technologieprovider gespecialiseerd in slimme IT en IoT oplossingen. Wij zijn uw optmistische, realistische en innovatieve technologie en serviceprovider voor alle digitale zaken binnen uw bedrijf. Samen met u bepalen wij de juiste strategie en zorgen wij dat uw organisatie de juiste keuzes maakt in het digitale tijdperk. Onze ervaren en getalenteerde engineers hebben een hoog kennisniveau en ruime ervaring binnen diverse sectoren waaronder maritiem, energie, finance en industrie. Dit stelt ons in staat om kwalitatief hoogwaardige oplossingen te bieden tegen concurrerende tarieven.

ONZE MISSIE

Wij ontzorgen u met slimme IT en IoT oplossingen die waarde toevoegen aan uw business. Veilig, betrouwbaar, flexibel en innovatief.

ONZE VISIE

Het begrijpen van de processen binnen uw organisatie. We doen het als een team. Samen leveren we een op maat gemaakte oplossing voor uw organisatie.

WAAROM VISIONIT

Wij combineren onze kennis van hardware en ‘open-source’ software met ‘Enterprise’ software om zoveel mogelijk waarde toe te voegen aan uw Bedrijfsproces.

Systemen

Innovaties

Industrial IoT

Monitoring & Support

Ons Team

Full Service

Wij zijn een full-service technologie provider die altijd voor u klaar staat.

Wij bieden op maat gemaakte SLA’s waarmee u altijd verzekert bent van de beste support. Wij onderhouden uw omgeving en activa proactief. Ons slimme monitoring systeem geeft u een volledig inzicht in uw digitale infrastructuur.

Onze Technologie

Wij implementeren technologie volgens de laatste industriestandaarden en via een uitgebreid netwerk van partners, leverancier en marktleiders.