Over Ons


Enterprise IT oplossingen voor het MKB!

Welkom bij Visionit Systems, een technologieprovider en IT dienstverlener  voor het MKB. Wij zijn uw optmistische en realistische adviseur/sparringspartner voor al uw digitale zaken. Samen willen wij ervoor zorgen dat uw organisatie de juiste keuzes maakt in het digitale tijdperk.

Er is veel mogelijk met IT, en er zal steeds meer mogelijk worden. U heeft waarchijnlijk wel gehoord van ‘Artificial Intelligence’, ‘Machine Learning’ en ‘Big Data’. We staan aan de startlijn van een nieuwe digitale revolutie die diverse veranderingen en kansen met zich mee brengt.

Binnen het bedrijfsleven zien wij veel waarde toegevoegd worden op het bedrijfsproces door middel van steeds slimmer wordende software en hardware. Door onze unieke werkwijze en een hoog “in-house” technisch kennisniveau maken wij geavanceerde IT oplossingen toegankelijk én betaalbaar voor het Midden- en Kleinbedrijf. Hoe wij dit realiseren leggen wij graag persoonlijk aan u uit.

24/7 Support

Wij bieden 24/7 Support SLA’s, zodat er altijd iemand voor u klaar staat.

Open Source

Door onze ‘ in-house’ kennis van de laatste Open Source technologie in combinatie met commerciele oplossingen,  zijn wij in staat om Enterprise-niveau oplossingen leveren voor het MKB.

Technologie Van

Onze Gegevens

Adres: Stationsweg 41c, Zwijndrecht, NL

Telefoon: (085) 130 17 22

Email: info@visionit-systems.nl

support: support@visionit-systems.nl